Oficerët Elektro-Teknikë (ETO)

Pershkrimi i Kursit

Trajnimi dhe Certifikimi i detarëve sipas rregullave të reja të Kodit (STCW) 2010, solli përmes Regullores A-III/2 dhe A-III/6, Certifikatën e Kompetencës (C.K), për Oficerët Elektro-Teknike (ETO). Ky kualifikim i ri u shtua për t’i dhënë detarëve që punojnë në këto kapacitete, një njohje zyrtare të aftësive të tyre teknike dhe me qellim sigurimin e një standardi ndërkombëtar që do të shtojë mundesitë e punësimit të tyre.

Pjesëmarrja: Minimumi 4 persona në ditë.

Objektivat e kursit të trajnimit:

  • Funksioni 1: Elektrike, electronik, dhe kontrolli inxhinierik në nivel operacional
  • Funksioni 2: Mirëmbajtja dhe riparimi në nivelin operacional
  • Funksioni 3: Kontrolli për drejtimin e anijes dhe të kujdesit për personat në bord në nivel operacional.

Rezervo kete kurs

Rezervim Kursi

Ju lutemi plotesoni te dhenat personale.
Fushat me (*) jane te detyrueshme.

Emer Mbiemer(*)
Please type your full name.

Datelindja(*)
Please select a date when we should contact you.

Vendlindja(*)
Invalid Input

Vendbanimi(*)
Invalid Input

Kombesia(*)
Invalid Input

Pasaporta Detare Nr.(*)
Invalid Input

Pozicioni(*)
Please tell us how big is your company.

Telefon (*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid email address.

Timetable & duration: 9.00 – 13.00 and 14:00 – 17:00

Data preferuar
Invalid Input

Ju duhet akomodim?
Invalid Input

Shkruaj karakteret ne figure(*)
Shkruaj karakteret ne figure
Invalid Input